Innsatsen nytter! Klimagassutslippene er kuttet med 30 prosent.

Aktivitetene til ferieklubben har de siste årene vært veldig populære og det gleder oss!

Påmelding åpner 2. februar på Moss kommunes hjemmesider.

Bilde av barneføtter i ring

Har du spørsmål om barnehageplass, om barnehageopptaket eller hvordan det er å ha barn i barnehage?

Da vil vi høre fra deg!

Moss kommune skal finne og rydde opp i ulovlige hindringer langs kystlinjen.

Fra og med 1. februar har kommunetorget nye åpningstider for fysisk oppmøte i Dronningensgate 15, og for kontakt på sentralbordnummeret 69 24 80 00.

Fem jenter gående i brosteinsgate i sentrum på vei til skøytebanen

Hva synes du er en god møteplass for barn og unge?

På Kommunetorget kan du Lørdag 28. januar, kl 10-14, få en prat med oss som jobber med personvern i kommunen.

Byplanlegger Philip Dixon Sandberg står foran lokalene i Kongens gate 17B hvor det første temamøtet skal holdes.

Det er flere store byggeprosjekter på trappene i sentrum, og planene er mange og store.

Søknadsfristen er 15. februar klokken 13:00. Perioden det kan søkes om strømstøtte for er oktober-desember 2022.