Lørdag 10. desember kan du kjøpe jubileumsboka Moss 300 år på Kommunetorget . Her møter du kulturavdelingen i kommunen som gjerne slår av en prat om boka og byr på gløgg og pepperkaker.

Mandag 5. desember kl 18.00, Moss kirke.

Moss kommune trenger en avlesning av vannmåleren din for å avregne rett vann- og avløpsgebyr.

Ungdommer på Verket skole er ekstra kreative, og ikke minst miljøbevisste, når de skal samle inn penger til avslutningstur til Galdhøpiggen når de er ferdig med 10 års skolegang. I stedet for å selge lodd, doruller eller kakebokser samler de inn penger ved å gi tilbake til miljøet? På dugnad.

Mandag 12. desember kl. 9 - 15 arrangerer vi Ungdata-fagdag på Moss kulturhus Parkteateret.

Det er stadig aktivitet ved vraket Nordvard som ligger på bunnen av Mossesundet. Det er mange faktorer som undersøkes, og vi følger med på statusen på vraket.

Tirsdag 6. desember kl. 13.00 inviteres det til temacafé i Ekholt kirke.

Onsdag 7. desember avholdes et dialogmøte mellom representanter fra fastlegene i Moss, medlemmer av hovedutvalg for helse og mestring og administrasjonen.