Tidsbegrenset parkering

Klikk for stort bildeTIdsbegrenset parkering 

Det finnes parkeringsplasser i Moss med tidsbegrenset parkering. På sensommeren vil det bli satt opp nye parkeringsskilt på disse plassene. Skiltet viser at det er påbudt med parkeringsskive (p-skive) synlig i frontruta på bilen for å parkere bilen på disse plassene. Se eksempel på skilt i denne artikkelen.

Med en parkeringsskive er det enklere å kontrollere at bilen ikke har parkert lengre enn lovlig tid. En parkeringsskive skal legges godt synlig i frontruta på bilen, og klokkeslettet settes når du ankommer parkeringsplassen. Det finnes flere typer p-skiver som man kan bruke. Det viktige er at den viser klokkeslettet når du satte fra deg bilen.

På Kommunetorget i gågata (Bylab) kan alle hente en parkeringsskive gratis. Moss kommune vil i sommer legge ved en parkeringsskive på biler som står på en tidsbegrenset parkeringsplass, som de kan bruke. 

Hva er en parkeringsskive?
En parkeringsskive har bilde av ei klokke som du stiller når du ankommer en tidsbegrenset parkeringsplass. Eksempel på hvordan en p-skive kan se ut:

Klikk for stort bilde