Moss kommune

Ny kulturhusleder i Moss kommune

Bilde av Gard Mortensen - Klikk for stort bildeNy kulturhusleder Gard Mortensen Privat  Det er med stor glede at vi kan kunngjøre at Gard Mortensen blir Moss kommunes nye kulturhusleder.

Det har vært en grundig ansettelsesprosess og mange gode kandidater har meldt sin interesse for stillingen.
- Vi har funnet den beste kandidaten og nå har Gard Mortensen takket ja til jobben. Det er vi veldig fornøyde med – med sin erfaring vil Gard bidra til at kulturlivet i Moss vil fortsette å utvikle seg, forteller kultursjef Daniella Van DijkWennberg.

Gard Mortensen starter i stillingen 15. september. Etter å ha jobbet innenfor tv, musikk og underholdningsproduksjon de siste 20 årene håper han å ta med sin lange erfaring inn i jobben:
- Jeg ser skikkelig frem til å ta fatt på jobben som kulturhusleder i Moss! Jeg håper jeg vil bidra til godt publikumsinnhold og ser frem til å være med i videreutviklingen av kulturkommunen Moss, forteller han.

Gard mener at kulturkommune Moss har et stort potensial:
- Med den beliggenheten i regionen og nesten 50 000 innbyggere, og kun 50 minutter med tog fra Oslo er jeg helt sikker på at Moss i fremtiden kan bli fylkets kulturelle møtepunkt.

Moss er kjent for sine bredspektra kulturtilbud.
- Jeg har stor respekt for arbeidet som er lagt ned både i det frivillige kulturlivet og det kommunale. Med blant annet to «nye» kulturhus ligger jo mye til rette. Å få jobbe i en by med lange kunst, kultur og underholdningstradisjoner gleder jeg meg veldig til. I tillegg er det mye hyggelige folk i byen, og har jo ett hjerte for Moss fra før av da jeg har vært på både Kråkereiret, Sin City og Rock mot fotball både som publikum og musiker, avslutter Mortensen.

Vi ønsker Gard velkommen til oss som kommunes nye kulturhusleder!