7. mai kom Regjeringen med nasjonale smitteverntiltak i forbindelse med årets 17. mai-feiring. De generelle smitterådene som håndvask, å holde minst én meters avstand og å unngå større folkemengder er fortsatt veldig viktig. 

Vi opplever nå problemer på deler av avløpsnettet. Problemene skyldes at blant annet filler, vaskekluter og våtservietter blir skylt ned i toalettet.

Bibliotekene i Moss kommune er fortsatt stengt for innlevering av bøker

Fra 15. april til 15. september er det generelt forbud mot åpen ild i skog og utmark, med unntak av godkjente bålplasser. Det er likevel tillatt å gjøre opp ild der det åpenbart ikke kan medføre brann.

Her finner du noen spørsmål og svar angående korona og varehandelen. 

Fysisk aktivitet gjør godt for hele kroppen, og er kanskje ekstra viktig nå i disse hjemmetider! Derfor er det flott at du klikket deg inn hit – velkommen. Her får du nemlig sjansen til å reise deg opp fra både sofa og kontorstol. Og husk, litt hver dag er bedre enn ingenting hver dag.

Vi har for tiden tekniske utfordringer med postlisten. Vi jobber med å få løst dette.

Saker før 2020 er ikke tilgjengelig på våre nettsider. Les om hvordan du kan sende oss et forespørsel om en bestemt sak eller dokument før 2020.

Dette ble klart da Statens vegvesen kom med sine faglige anbefalinger til Samferdselsdepartementet i forbindelse med nasjonal transportplan (NTP) for 2022-2033.