Moss kommune

Meld funn til Kystverket på telefon 33 03 48 10 eller bruk nettløsningen omtalt under. Kystverket ønsker å få en oversikt over mengder pellets som er ryddet av privatpersoner. Moss kommune oppfordrer derfor alle som har ryddet pellets om å ringe Kystverket på kontaktnummeret og informere om hvor mye pellets de har samlet inn.

 

Kommunale avgifter for 2. termin og faktura på eiendomsskatt forfaller i morgen 20 mai. Savner du faktura, trenger en kopi eller vil søke om betalingsutsettelse - log deg inn på moss.kommune.no /minside og få oversikt over alle dine fakturaer og betalinger.

 For øyeblikket er veien sperret for trafikk ved Melløsparken ned mot Klostergata på grunn av beskjæring av trær. Det er uklart hvor lenge arbeidet vil vare, men det vil kunne strekke seg utover 2-3 dager. 

Dersom din virksomhet har installert fettutskiller, så må du nå selv inngå avtale med et firma som kan gjennomføre tømming av denne og dokumentere dette. Endringen trådte i kraft 1.1.2020.

Vi opplever nå problemer på deler av avløpsnettet. Problemene skyldes at blant annet filler, vaskekluter og våtservietter blir skylt ned i toalettet.

Bibliotekene i Moss kommune er fortsatt stengt for innlevering av bøker

Fysisk aktivitet gjør godt for hele kroppen. Her får du sjansen til å reise deg opp fra både sofa og kontorstol. Og husk, litt hver dag er bedre enn ingenting. Her får du ideer og tips til lokale aktiviteter, lenker til treningsvideoer "mossetrimmen" og familieaktiviteter.

Dette ble klart da Statens vegvesen kom med sine faglige anbefalinger til Samferdselsdepartementet i forbindelse med nasjonal transportplan (NTP) for 2022-2033.