Vil du vite mer om Fellesskap på hjul?

Klikk for stort bilde Moss kommune  Fellesskap på hjul er et samarbeidsprosjekt mellom Moss kommune og Fontenehuset Rygge, Frelsesarmeen, Varmestua, Kirkens Bymisjon og Evangeliesenteret. Målet er å tilby innbyggerne et fellesskap i ulike nærmiljøer i Moss. Vi kommer rundt med bilen vår, og håper du slår av en prat!

Vil du vite når Fellesskapet kommer nærme der du bor?

Da kan du følge med på Facebooksiden Fellesskap på hjul.

Vi takker våre samarbeidspartnere og næringslivet for bidrag til drift m.m.
Statsforvalteren i Viken sponser prosjektet gjennom midler til smittevern og oppfølging av personer med rusavhengighet og psykiske utfordringer i hverdagen.
PS Press AS har sponset foliering av bilen og Moss og Omegn Dyrebeskyttelse har bistått med mat til katter og hunder til matutdelingen.

Vil du være med i prosjektet?

Ta kontakt med frivillighetskoordinator Ida Madeleen Moe på ida.madeleen.moe@moss.kommune.no eller telefon 92087822 (dagtid).