Tilskudd til frivillige organisasjoner

Klikk for stort bildeHer kan du lese om noen av tilskuddene til frivillige organisasjoner. Vi anbefaler å følge regelmessig med på denne siden for oppdatering.

Helsedirektoratet har flere tilskuddsordninger med søknadsfrist i 2020. For å finne frem til tilskuddene, kan du gå til denne lenken

IMDI: Tilskudd til integreringsarbeid i regi av frivillige organisasjoner. Søknadsfrist 5. februar 2020. Mer informasjon finner du ved å klikke på denne lenken.

Sparebankstiftelsen: Tilskudd til primært 0-25 år. Søknadsfristene for "Lokal ordning" 1. februar og 1. september 2020. Søknadsfristene for "Lokal ordning under 50.000 kroner" er 1. februar, 15. mai, 1. september og 15. november. "Drakter til idretten" har løpende søknadsfrist. Mer informasjon finner du ved å klikke på denne lenken

Frifond har flere tilskudd til teater, dans, musikk osv. 1/3 av målgruppen må være under 26 år. Les mer om ordningene her.

Storebrand "Vi heier på"- konkurransen: Prosjektene skal preges av mot og evne til å tenke nytt og annerledes, og være til glede og nytte for initiativtakerne og dem prosjektet retter seg mot. Søknadsfrist 1. april 2020. Mer informasjon finner du her.

Trenger du veiledning i forbindelse med tilskuddsmidler?
Gjelder det kultur, kontakt:  Daniella.van.Dijk-Wennberg@moss.kommune.no

Gjelder det idrett, kontakt: annette.thorgersen@moss.kommune.no