Stor glede over å kunne gå sine faste tirsdagsturer sammen igjen!

Flere damer går tur sammen. Her fra tunet på Hadeland kultursenter i Moss kommune. - Klikk for stort bildeDenne gjengen var svært fornøyd med å kunne gå sin faste tirsdagstur med tur- og stavgruppa igjen ved Frivilligsentralen i Rygge. Alle var selvfølgelig nøye med å holde 1-metersregelen! Ruth Helen Thorheim  

Hver tirsdag i snart 10 år har glade vandrere møttes ved Rygge Frivilligsentral for å gå turer sammen. Da koronakrisen gjorde sitt inntog ble det full stopp i fellesskapet. Men nå kan de endelig møtes for å gå sammen igjen - vel og merke med en god meters avstand fra hverandre. 

Gjensynsgleden var stor da 26 turglade deltakere endelig kunne møtes til sin faste tirsdagstur i regi av Rygge Frivilligsentral. I snart 10 år har tur- og stavgruppen invitert til ulike turer tilpasset både trente og mindre trente. I dag møttes de ved Hadeland kultursenter. Herfra delte gruppen seg i to, der den ene gruppen tok en kortere tur langs åkrene frem mot Calberg gård og tilbake, mens den andre gruppen gikk en lengre tur gjennom skogen, forbi Amtmannens grav til den hule eika og tilbake. Til slutt ble det felles medbrakt lunsj utenfor Ekholt kirke, der praten gikk livlig og engasjert omkring bærplukking og ramsløk. 

Klart det var trist når vi måtte ta en lengre pause. Men nå er vi i gang igjen, og det er svært hyggelig å se at så mange tok turen hit i dag. Nå skal vi kose oss og planlegge for en skikkelig flott høst med mange spennende turer. - Anne Marthe Ruus, frivillig ved Rygge Frivilligsentral og en av lederne for tur- og stavgruppa.

Lederen for Rygge Frivilligsentral, Marit Frydenlund, er svært fornøyd med at flere av Frivilligsentralens møteplasser og grupper er i gang igjen. Dette er møteplasser som betyr mye for våre deltakere, sier Marit. Det er klart at mange har savnet sine faste, sosiale møtepunkt i disse koronatider. Derfor er det svært gledelig at vi nå kan starte sakte, men sikkert opp igjen flere av gruppene våre. Både tur- og stavgruppa, treningsgruppene og bowls-gruppa oppe og går igjen. Så nå skal vi nyte tiden sammen frem mot ferien og glede oss over at vi kan møtes igjen til høsten. 

Ønsker du å gå sammen med tur- og stavgruppa eller høre mer om andre aktiviteter ved Rygge Frivilligsentral kan du kontakte lederen ved Rygge Frivilligsentral, Marit Frydenlund:

Tlf.: 948 02 966  / e-post: marit.frydenlund@moss.kommune.no

Det er i møtet mellom mennesker magien skjer. Så hjertelig velkommen til å bli med du også!