Arrangerer dere aktiviteter for barn og unge i sommer? Da ønsker vi å høre fra dere!

Mange barn som står samlet og holder på med ulike aktiviteter. - Klikk for stort bildeTakk til alle dere som skaper gode ferieminner for barn og unge i sommer!

Kjære alle lag og foreninger i Moss kommune. På grunn av koronapandemien blir ikke ferieklubben avviklet på samme måte som vanlig. Det er vanskelig for oss å planlegge, koordinere og administrere så mange aktiviteter i lys av dagens situasjon.
Derfor ønsker vi å invitere Moss sine mange flotte lag og foreninger som skal ha aktiviteter i sommer til å sende inne sine aktiviteter så vi kan legge disse ut på ferieklubben sine sider her. Denne siden oppdateres fortløpende i hele sommer.
Lag og foreninger må selv stå for påmelding og administrering, og alle må følge gjeldende retningslinjer i forhold til pandemien.
For å melde inn aktiviteter: send en e-post til Arthur Olsen på arthur.olsen@moss.kommune.no.