Vårt servicetilbud

Biblioteket kan tilby en rekke tjenester som kopi, scan, utskrift, rett kopi, gratis wi-fi, utlån av elsykler med mer.

Wi-fi og datamaskiner
Vi har gratis Wifi i begge bibliotekene. Nettet heter Moss kommune-gjest og etter tilkobling får man opp en påloggingsside der man skriver inn mobilnummer og får tilsendt en pinkode på SMS. Dersom ikke påloggingssiden dukker opp av seg selv, så åpne nettleseren og søk på f. eks. vg.no – så vil påloggingssiden dukke opp. Påloggingen varer i 24 timer. Vi har også faste pc’er som du kan bruke i biblioteket. Du logger deg på med ditt lånekortnummer og din pinkode. 

Utskrift, kopi og scanning*
Dette punktet er under revidering da vi får nye kopimaskiner
Utskrifter og kopier koster kr 3,- for A4 s/h og kr 5 A4 farge – kr 6,- for A3 s/h og kr 12 for A3 farge. Du kan kjøpe kopikort og få rabatt, eller betale for enkeltkopier. Scanning er gratis men må lagres på minnepinne.

Advokatvakten
I samarbeid med Den Norske Advokatforening tilbyr vi gratis juridisk veiledning på torsdager utenom feriene på Moss bibliotek. Rygge bibliotek har ikke denne tjenesten. Du henter kølapp i underetasjen fra kl. 16.30.
*OBS! Advokatvakten har pause frem til torsdag 16. april grunnet influensavirus.
 
Grupperom og lesesaler
Vi har lesesal og grupperom tilgjengelig. Det er mulig å reservere plass på grupperommene på forhånd. Lesesalen er tilgjengelig fra kl. 07.00 når man underskriver avtale om meråpent bibliotek.
 
Rett kopi-stempel
Du kan få stemplet dine vitnemål og andre papirer med rett kopi-stempel hos oss. Tjenesten er gratis.
 
Tjenester for skoler
Moss bibliotek betjener alle grunnskolene i Moss kommune. Ønsker du som er lærer å bestille bøker til bruk i skolen? Ta kontakt med barneavdelingen, tlf 69 24 83 46 eller epost: avdbarn@moss.folkebibl.no. Vi tar også imot klassebesøk hos oss. Ta kontakt med Kristin Novang Pedersen (kristin.novang.pedersen@moss.kommune.no) for å avtale tid.