Vil du vite mer om eller bidra til ny frivillighetsstrategi?

Klikk for stort bilde Moss Frivilligsentral  Vi er i oppstarten av en ny frivillighetsstrategi i Moss, og trenger innspill fra innbyggere, lag/foreninger og andre interesserte. . Her finner du informasjon om tidligere frivillighetsmeldinger/handlingsplaner for Moss kommunes frivillighetspolitikk.

Hvordan kan jeg medvirke?

- Tirsdag 24. november kl. 18.00 hadde vi et webinar som markerte starten på innspillsprosess for ny frivillighetsstrategi.

- Frem til 3. desember kan du besvare følgende spørreskjema om ny frivillighetsstrategi i Moss. Hva har dere som organisasjon eller samarbeidspartner behov for? Du kan besvare spørreundersøkelsen her: https://respons.frivillighetnorge.no/LinkCollector?key=TU2TE4MKS215

- Forslag til ny frivillighetsstrategi sendes ut på høring, trolig i februar eller mars 2021. Dette blir annonsert via "Moss kommune informerer", her på temasiden "Varmere" og "Viktige meldinger", samt kommunens Facebooksider. Frivillighetsstrategien skal behandles politisk. Frivillighetsforum er referansegruppe og arbeidsgruppen består av kommunalt ansatte.

Kontakt
Ta gjerne kontakt med frivillighetskoordinator Ida Madeleen Moe, tlf. 92087822 (hverdager) eller ida.madeleen.moe@moss.kommune for mer informasjon.