Nettdebatt tirsdag 6. oktober kl. 19.00 i regi av Mossebibliotekene

Torsdag 3.september startet AOF opp en klasse for Moss kommune sine ansatte.

16 personer har startet på helsefagarbeiderkurset. De vil da ha en skoledag i uken.

Eksamen/fagprøve er planlagt til juni 2021.

Vi ønsker alle velkommen og masse lykke til med kurset!

Moss kommune gjennomførte 09.09.20 oppstartsamling for årets nye lærlinger med sine veiledere. Lærlingkoordinator Wenche Skaar, HR konsulent Malin Josefsen, HR konsulent Anita Aker og varaordfører Tor Petter Ekroll ønsket alle velkommen. Ca. 38 nye lærlinger har deltatt på møte.

Advokatvakten er i gang fra torsdag 3. september på Moss bibliotek!

Fredag 14. august kl. 11.00 - 11.30

Nyt sommer og ferie med enkel tilgang til lesestoff. Via ditt bibliotek har du tilgang til tusenvis av bøker, lydbøker, aviser, blader og filmer. Det digitale biblioteket er åpent døgnet rundt, hele året. Med lånekort har du tilgang til alle bibliotekets tjenester.

44. utgave av utstillingsserie Tendenser på F 15, Nordisk Kunsthåndverk.
Utstilling er åpen fra 16. juni til 4. oktober 2020.

Inspiria science center i Sarpsborg tror den storslåtte utstillingen Dinosauria – Fakta og myter vil trekke hele 10 000 ekstra besøkende til vitensenteret. De kunne endelig åpne dørene for publikum 3. juli, lang tid etter å ha vært stengt siden koronautbruddet i mars.