Ordfører

Tage Pettersen ordfører i Moss kommune - Klikk for stort bilde

Som ordfører i Moss er jeg opptatt av å sette den enkelte innbygger i sentrum. Moss kommune er til for innbyggerne og næringslivet, og mitt mål er at alle møter med kommunen skal være en positiv opplevelse.

Som ordfører vil jeg være åpen og tilgjengelig, og du er velkommen til å ta kontakt med meg:

- Tage Pettersen, mob. 904 70 753 eller via sentralbord 69 24 80 00
- e-post, Facebook eller på kontoret i 1. etasje i rådhuset, adr. Kirkegata 15
- Benedicte Lund er varaordfører, tlf. 97714838, e-post, .

En av mine viktigste oppgaver som ordfører blir å løfte Moss opp og fram. De siste årene har Mosselukta blitt borte, vi har markert Edvard Munchs 150-års jubileum i 2013, 200-års jubileet for grunnloven i 2014, og vi har over flere år arrangert Christian Frederik dagene i august. Alt dette har bidratt til å øke bevisstheten over vår Mossehistorie og sakte men sikkert har vi alle blitt stoltere Mossinger.

Moss er en by i vekst både når det gjelder etablering av næringsliv og ikke minst når det gjelder nye innbyggere. Her er alle velkommen!

Bystyret har vedtatt en ny sentrumsplan som legger føringene for hvordan vår by skal utvikles de neste tiårene. Vi har lagt til rette store næringsområder og endelig ser vi lyset i enden av tunnelen når det gjelder bygging av ny jernbane under byen og nye veiløsninger mellom havnen og E6.

For å følge det politiske livet i Moss er du selvsagt velkommen til å være tilhører på våre møter i bystyret, formannskapet og de ulike utvalgene.

Jeg har mer eller mindre vært med i det politiske livet i Moss siden 1989 som representant for partiet Høyre, ved siden av politikken har jeg arbeidet i Forsvaret fra 1992 fram til jeg ble valgt som ordfører i oktober 2011. Jeg er gift og har en sønn som er født i 1999.

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger så er du velkommen til å ta kontakt!

Vennlig hilsen

Tage Pettersen
Ordfører

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Politisk sekretariat
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175
1531 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00