Hvordan få jobb i Moss kommune?

For å få fast stilling eller et lengre vikariat i kommunen, må du søke på en jobb som er lyst ut i en egen stillingsannonse.

I Moss kommune er jobbmulighetene mange! Vi har jevnlig ledige stillinger innen helse, oppvekst, økonomi, IT og mye mer.

Hvor finner jeg stillingsannonser?

Du finner alltid stillingsannonsene på vår nettside for ledige stillinger og på www.nav.no, i tillegg til andre nettsider. Våre ledige stillinger lyses ut offentlig, med minst to ukers søknadsfrist.

Hvordan søke?

Vi bruker rekrutteringssystemet Jobbnorge for å motta og behandle søknader. Klikk på «søk stilling» i en stillingsannonse for å registrere deg som kandidat. Du kan da opprette profil og skrive søknad og CV, og du kan laste opp vitnemål og attester. Informasjonen du registrerer, kan du gjenbruke i andre søknader.

De søkere som vurderes som best kvalifisert på bakgrunn av sine søknadspapirer, vil bli innkalt til intervju. Du vil da bli kontaktet på telefon eller e-post. Alle søkere får beskjed om utfallet av ansettelsesprosessen.

Teknisk støtte

Hvis du trenger hjelp med bruk av Jobbnorge kan du kontakte deres kundeservice på tlf. +47 75 54 22 20  eller e-post kundeservice@jobbnorge.no.