Bytte av barnehage

Dersom du av ulike årsaker ønsker å bytte barnehage, er dette mulig så lenge byttet gjelder mellom barnehager i Moss kommune.

Overføringssøknader for påfølgende barnehageår blir behandlet i forbindelse med hovedopptaket og søknadsfristen er 1. mars hvert år.

Søknader mottas også ellers i året. Barnet blir da ført opp på søkerlista og blir vurdert på lik linje med nye søkere ved eventuelle ledige plasser i den barnehagen man har søkt i. Det er ikke automatikk i at søknad om bytte av barnehage blir innvilget. Ledighet, gruppesammensetning og den enkelte barnehages opptakskriterier vil være avgjørende.
 
For all typer opptak/søknader gjelder:
Dersom du får tilbud om plass eller overføring, må du svare innen fristen, ellers faller tilbudet bort og barnet blir fjernet fra søkerlista.

 

Moss kommune bytter nå løsning for søknadsskjema på barnehageplass.  Denne løsningen er nå åpnet. Det vil være denne løsningen vi vil bruke ved hovedopptaket for barnehageåret 2019-2020 med frist 1.mars 2019.  De som har hat aktive søknader i det gamle systemet må søke på nytt.

Der må logge dere på med ID-porten og bruke enten MinID, BankID, BankID på mobil eller lignende.

https://barnehage.visma.no/moss

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Barnehage
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175
1501 Moss
Telefon : 69 248000
Faks : 69 248001