Opptak til barnehageåret 2019-2020

Søknadsfristen for hovedopptaket var 1. mars 2019. De som søker etter hovedopptakets frist har ikke rett til plass i barnehageåret 2019/20. Du kan allikevel søke om plass. Barnet vil bli registrert på søkerliste og barnehagen vil vurdere søknaden dersom den får ledig plass.

Der må logge dere på med ID-porten og bruke enten MinID, BankID, BankID på mobil eller lignende.

Nytt barnehageår begynner 15. august hvert år. Du søker elektronisk til Moss kommune uansett hvilken barnehage du ønsker.

Bruk barnehageskjema:
  • Til å søke om barnehageplass
  • Til å søke om overføring til annen barnehage (gjelder kun mellom barnehager beliggende i Moss kommune)
  • Til å søke om plasstypeendring i samme barnehage

Kun de som søker innen fristen av hovedopptaket har rett til plass.

Alle som er registrert på søkerlistene til ny plass eller overføring i inneværende barnehageår må søke på nytt ved hovedopptaket. Neste hovedopptak er i mars 2020.

Barnehage
1501 Moss