Opptak til barnehageåret 2019-2020

Moss kommune bytter nå løsning for søknadsskjema på barnehageplass.  Denne løsningen er nå åpnet. Det vil være denne løsningen vi vil bruke ved hovedopptaket for barnehageåret 2019-2020 med frist 1.mars 2019.  De som har hat aktive søknader i det gamle systemet må søke på nytt.

Der må logge dere på med ID-porten og bruke enten MinID, BankID, BankID på mobil eller lignende.

Søknadsfristen for hovedopptaket er 1. mars 2019. De som søker etter hovedopptakets frist har ikke rett til plass i barnehageåret 2019/20.

Nytt barnehageår begynner 15. august 2019. Du søker elektronisk til Moss kommune uansett hvilken barnehage du ønsker.

Bruk barnehageskjema:
  • Til å søke om barnehageplass
  • Til å søke om overføring til annen barnehage (gjelder kun mellom barnehager beliggende i Moss kommune)
  • Til å søke om plasstypeendring i samme barnehage

Kun de som søker innen fristen av hovedopptaket har rett til plass.

Alle som er registrert på søkerlistene til ny plass eller overføring i inneværende barnehageår må søke på nytt ved hovedopptaket.

Barnehage
1501 Moss