Opptak til barnehageåret 2018/2019

Søknadsfristen for hovedopptaket var 1. mars 2018. Du må gjerne legge inn søknad om barnehageplass, men den vil ikke bli behandlet før hovedopptaket er ferdig. De som søker etter hovedopptakets frist har ikke rett til plass i barnehageåret 2018/19.

Så hyggelig at du ønsker å søke barnehageplass i Moss! Vi har mange flotte barnehager med engasjerte ansatte som tar godt vare på barna våre.

Nytt barnehageår begynner 15. august 2018. Du søker elektronisk til Moss kommune uansett hvilken barnehage du ønsker.

Bruk barnehageskjema:
  • Til å søke om barnehageplass
  • Til å søke om overføring til annen barnehage (gjelder kun mellom barnehager beliggende i Moss kommune)
  • Til å søke om plasstypeendring i samme barnehage

Kun de som søker innen fristen av hovedopptaket har rett til plass.

Alle som er registrert på søkerlistene til ny plass eller overføring i inneværende barnehageår må søke på nytt ved hovedopptaket.

Til barnehageskjema

Barnehage