Ungdommens bystyre fikk besøk av ordfører og rådmann

Ordfører Tage Pettersen og rådmann Bente Hedum forteller om politisk organisering i Moss kommune - Klikk for stort bilde

Ordfører Tage Pettersen og rådmann Bente Hedum deltok torsdag 3.desember på møte i ungdommens bystyre. Rådmannens forslag til årsbudsjett 2016 var ett av de sentrale temaene som ble tatt opp i møte.

Hvert år besøker ordfører og rådmann ungdommens bystyre for å snakke om politisk og administrativ struktur og organisering i kommunen, fullmakter og delegering av disse, om det å ha et verv som ordfører eller å ha en rolle som ansatt i kommunen.

Deltakerne viste stort engasjement og hadde mange gode spørsmål om blant annet prioriteringer i forhold til oppussing av skolegårdene og svømmehallene i Moss kommune.   

Styret i ungdommens bystyre har tatt for seg de områder i budsjettet for 2016 som er aktuelle for barn og ungdom i Moss kommune og deres innstilling ble behandlet i formelt møte i ungdommens bystyre den 3. desember 2015. Uttalelsen ungdommens bystyre kommer fram til vil bli sendt videre til bystyret.

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Moss kommune
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175, 1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 944383476
Åpningstid: 08:00-15:45