Ungdommens bystyre fikk besøk av ordfører og rådmann

Ordfører Tage Pettersen og rådmann Bente Hedum forteller om politisk organisering i Moss kommune - Klikk for stort bilde

Ordfører Tage Pettersen og rådmann Bente Hedum deltok torsdag 3.desember på møte i ungdommens bystyre. Rådmannens forslag til årsbudsjett 2016 var ett av de sentrale temaene som ble tatt opp i møte.

Hvert år besøker ordfører og rådmann ungdommens bystyre for å snakke om politisk og administrativ struktur og organisering i kommunen, fullmakter og delegering av disse, om det å ha et verv som ordfører eller å ha en rolle som ansatt i kommunen.

Deltakerne viste stort engasjement og hadde mange gode spørsmål om blant annet prioriteringer i forhold til oppussing av skolegårdene og svømmehallene i Moss kommune.

Styret i ungdommens bystyre har tatt for seg de områder i budsjettet for 2016 som er aktuelle for barn og ungdom i Moss kommune og deres innstilling ble behandlet i formelt møte i ungdommens bystyre den 3. desember 2015. Uttalelsen ungdommens bystyre kommer fram til vil bli sendt videre til bystyret.

Org.nr.: 944383476