Mossepolitikere hedret med KS-medalje

Ordføreren Tage Pettersen, Gretha Kant, Gunnel Edfeldt, Irene Hansen, Kirsten Aasen, May Hansen, Liv Leirstein, Kjellaug Nakkim (Anastassia Dyrkorn) - Klikk for stort bilde

Ni politiske veteraner har mottatt KS-medalje og diplom den 9. desember.

Kommunenes egen organisasjon KS har iverksatt ordninger for tildeling av hedersbevis til folkevalgte og ansatte som har utført en fortjenstfull samfunnsgavnlig virksomhet av særlig betydning for sin kommune. Det kreves minst 24 års funksjonstid for å få den.

Formannskapet besluttet å søke om KS-medalje til ni politikere:

Gunnel Edfeldt, Erik Roth Nilsen, Gretha Kant, Liv Leirstein, Irene Hansen, Kjellaug Nakkim, Kirsten Aasen, May Hansen og Jan Eilert Bjørnstad.

Selve seremonien har funnet sted på Torderød gård der syv jubilanter var til stede.

"Det å være lokalpolitiker er lærerikt, spennende, gøy, arbeidskrevende, interessant og utviklende for å trekke frem noe. Det er intet mindre enn imponerende å holde ut i lokalsamfunnets tjeneste så lenge som dere har gjort. På vegne av hele byen vil jeg få takke dere for det – selv om flere av dere ikke skal gi dere riktig enda", sa ordfører Tage Pettersen i sin tale til jubilantene.

Vi gratulerer.

Gretha Kant og ordføreren 09.12.15  | Fotograf: Anastassia Dyrkorn Gunnel Edfeldt får KS medaljen 09.12.15 | Fotograf: Anastassia Dyrkorn KS medaljer til politiske veteraner 09.12.15 | Fotograf: Anastassia Dyrkorn May Hansen får KS medaljen 09.12.15 | Fotograf: Anastassia Dyrkorn Ordføreren Tage Pettersen, Gretha Kant, Gunnel Edfeldt, Irene Hansen, Kirsten Aasen, May Hansen, Liv Leirstein, Kjellaug Nakkim | Fotograf: Anastassia Dyrkorn Tage holder tale 9.12.15  Torderød gård | Fotograf: Anastassia Dyrkorn
Sist endret 07.01.2016 09:01

Org.nr.: 944 383 476