Treningstilbud for pasienter med kreftsykdommer

Ela E. Roaldstveit Spesialfysioterapeut; Eirin Vedvik Kreftkoordinator/ kreftsykepleier; Asborg Dammen Kreftkoordinator, veileder - Klikk for stort bildeEla E. Roaldstveit Spesialfysioterapeut; Eirin Vedvik Kreftkoordinator/ kreftsykepleier; Asborg Dammen Kreftkoordinator, veileder Fysioterapitjenesten, i samarbeid med kreftkoordinatorer på Peer Gynt helsehus i Moss Kommune inviterer igjen til trening for pasienter med kreftsykdommer.

Treningen vil passe for deg som nylig er ferdig med behandling, er under behandling eller sliter med bivirkninger. Gruppetreningen vil være individuelt tilpasset.
Målet vil være å komme i gang etter sykdom gjennom å styrke kroppen, bedre balansen og utholdenheten.

Vi starter Fredag 28.09.17 kl.12.30-13.30 og det er plass til 8-10 deltagere.
Spesialfysioterapeut Ela E. Roaldstveit skal lede gruppa.
Kreftkoordinatorer vil være tilgengelig for ved behov.

Påmelding og spørsmål henvendes til:
Spesialfysioterapeut Ela E. Roaldstveit tel 948 82 905

Org.nr.: 944383476