Tilskudd til lag og foreninger med kultur- og idrettsaktiviteter 2019

To smågutter leker med en fotball i en av byens mange parker - Klikk for stort bilde Lag og organisasjoner i Moss som har kultur- og idrettsaktiviteter for aldersgruppen 6 - 19 år som hovedformål kan søke om kommunalt drifts- og aktivitetstilskudd etter vedtatte retningslinjer. Søknadsfristen er 1. april.

Formålet med tilskuddsordningen er å støtte driften av de frivillige kultur- og idrettsorganisasjonene og deres arbeid for barn og ungdom i kommunen. Støtteordningen er tredelt:

• Driftsstøtte innvilges etter innsendt medlemsliste og er ment å dekke organisasjonenes kostnader til ordinær drift.
  • Aktivitetsstøtte skal stimulere til økt aktivitet i målgruppen (barn og unge), og det kan søkes støtte til lokaler, utstyr, kurs og andre konkrete prosjekter.
  • særskilt tilskudd for å fremme økt inkludering og deltakelse

Det skal benyttes søknadsskjemaer for søknad om driftsstøtte og aktivitetsstøtte.

Det oppfordres til å benytte muligheten til å søke midler til tiltak for å bidra til økt deltakelse blant barn og unge som har utfordringer med å oppfylle ordinære medlemsforpliktelser knyttet til medlemskontingenter, treningsavgifter/ deltakeravgifter eller utstyr. Det er ikke eget søknadsskjema knyttet til dette, men det må i søknaden fremkomme hva tilskuddet skal benyttes til og hvordan mål om økt deltakelse tenkes oppnås.

Org.nr.: 944383476