Siste nytt fra Bane NOR

Nyhetsbrev fra Bane NOR - november 2918 - Klikk for stort bilde I Bane NOR sitt nyhetsbrev fra november 2018, kan dere lese mer om trafikksikkerhetskampanjen deres, et samarbeid med Trygg Trafikk, Statens Vegvesen, Moss kommune og Norsk Saneringsservice.
Videre står det mer om rivingsarbeidene. De starter i området nærmest stasjonen og vil starte den fysiske rivingen uke 45. Veiene skal holdes åpne som før med unntak av kortere perioder i Fjordveien, som vil bli manuelt eller lysregulert. Her er det snakk om noen dager hvor de skal rive husene nærmest veien. De skal legge disse periodene utenom de mest trafikkerte tidene i sentrum.

Vi minner om at ved ferdsel i nærheten av anleggsområdene anmodes det om at man forholder seg til skilting.

Org.nr.: 944383476