NAV Moss og Rygge får felles mottakskontor i Kongensgate 34 i Moss

Klikk for stort bilde Moss og Rygge kommuner slår seg sammen og blir en kommune 1. januar 2020, og i den forbindelse blir også NAV Moss og NAV Rygge slått sammen til NAV Moss. Allerede fra 1. desember blir det ett felles mottak ved NAV Moss i Kongensgate 34. 

-  Vi ønsker velkommen til NAV-kontoret i Kongens gate, sier leder i NAV Moss Katarina Kjellsen Gulin. – Her skal vi ta den enkelte innbygger godt i mot, legger hun til. - NAV Moss skal være en synlig og fremtidsrettet samfunnsaktør som får flere i aktivitet og arbeid, og det er viktig for oss å skape gode møter med den enkelte, sier Gulin. 

Endringer fra 1. desember

Alle drop-in samtaler for alle som bor i den nye kommunen gjennomføres ved NAV Moss i Kongens gate 34, og det samme vil i hovedsak også timeavtaler.

Medarbeiderne i NAV Moss og Rygge vil fortsatt være lokalisert i de to byggene vi har i dag, så noen unntak kan forekomme. 

Mottaket i NAV Moss, i Kongensgate 34, har åpningstid hver dag fra kl. 10.00-14.00.

Har du behov for å kontakte NAV Moss?

Du finner informasjon om NAVs tjenester på www.nav.no. Her kan du også sende direktemelding til din veileder via «ditt nav» dersom du ønsker raskt å komme i kontakt med din veileder.

Annen kontaktinformasjon til NAV Moss finner du på nettsiden til NAV
 

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Moss kommune
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175, 1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 944383476
Åpningstid: 08:00-15:45