Moss kommunes ferieklubb klar med nye opplevelser

Ferieklubben på Moss RC-klubb (Arthur Olsen) - Klikk for stort bilde

Vinterferien nærmer seg og Moss kommune kan friste med morsomme aktivitetsdager for barn og unge i kommunen.

Ferieklubben er et tilbud til aldersgruppen 7-16 år om aktive dager i deler av skolenes ferier. Det er vinterferie ved skolene i uke 8 (22.-26. februar) og Moss kommune har satt sammen et program med mange aktiviteter.

Vi kan friste med ulike aktiviteter som blant annet cupcakekurs, skøytegåing, aktivitetsdager, tur til Eventyrfabrikken, å kjøre radiostyrt bil, LAN og mye mer.

I tillegg til et variert og spennende program, samarbeider Ferieklubben også med byens fritidsklubber som lover spennende aktiviteter og overraskelser gjennom vinterferien.

Påmelding via elektronisk påmeldingsskjema.
NB! Det vil ikke bli sendt en automatisk bekreftelse så når påmeldingen er sendt inn, er du ferdig påmeldt og det er bare å møte opp. Det er imidlertid mulig å sende en kopi av påmeldingen til egen epost eller å skrive ut påmeldingen.

Se vedlagte brosjyre (PDF, 2 MB)for mer informasjon og program for vinterferieuka.

Org.nr.: 944383476