Kronprins Haakon besøkte Moss i dag

Kronprins Haakon - Klikk for stort bilde Kronprins Haakon besøkte Mossehallen fredag ettermiddag. Tronarvingen har engasjert seg for bedre sikkerhet i vann og var tilstede på åpningen av mesterskapet der Norges 197 beste livreddere møtes.

Vestby Svømme- og Livredningsklubb står som arrangør av Norgesmesterskap i livredning som er fra 24. til 26. mars.

Stort internasjonalt

–Norsk konkurranselivredning er i verdenstoppen, og det er en stor glede for oss å kunne vise Kronprinsen dette, sier president Claire Alfonso i Norges Livredningsselskap.
Livredning er en av de største sportene internasjonalt, og vi har deltagere i verdensklasse med medaljer fra EM og VM, så nivået blir høyt, sier Alfonso.

Vil utdanne flere

Vestby Svømme og livredningsklubbs mål er å utdanne flere innen drukningsforebygging og har stort fokus på at alle må ha det trygt og sikkert i, på og ved vann, for å gi alle muligheten til å nyte alt bading, vann og sjø kan by på.

Org.nr.: 944 383 476