Ildsjelkalender 2018 - Moss og Rygge

Moss&RyggeI_ldsjel-2018 - Klikk for stort bilde Det er mange rundt om i lokalsamfunnet vårt som legger ned mange timer med frivillig innsats for å hjelpe andre.

I desember vil vi takke 24 stykker spesielt gjennom vår nye ildsjelkalender som en flott mulighet til å synliggjøre mangfoldet, engasjementet og bredden i det frivillig arbeidet, i tillegg til å takke noen av dem som bidrar.

Vi trenger din hjelp til å finne disse ildsjelene i Rygge og Moss. Dette kan du gjøre ved å nominere noen du mener fortjener en ekstra oppmerksomhet Fristen for å nominere er 10. desember, men vi ønsker at du sender inn nominasjonen så fort som mulig.

Kriterier
1. Gis til enkeltpersoner ikke organisasjoner og/eller grupper
2. Vedkommende må utøve frivilligheten i Moss eller Rygge kommune
3. Aktiviteten skal ikke være en forlengelse av vedkommendes jobb

Hvordan nominere?
Send inn navn på den nominerte, begrunnelse og din kontaktinformasjon i skjemaet under:

Vi ønsker å kunne kontakte deg hvis personen du nominerer blir tatt ut til å få en oppmerksomhet til årets ildsjelkalender, slik at vi kan få videre opplysninger om hvordan vi best når kandidaten.
Felt merket med * må fylles ut

Du kan også fylle ut skjemaet på papir på begge rådhusene og Moss Avis.

Juryen består av
Frivillighetsforumet Moss
Representant fra frivillig sektor i Rygge kommune
Representanter fra Moss Avis