Gratulerer med Arbeidsmiljøprisen 2017 til Moss interkommunale legevakt!

Moss interkommunale legevakt - Klikk for stort bilde Arbeidsmiljøprisen 2017 ble tildelt Moss interkommunale legevakt under bystyremøtet i Samfunnssalen ved Moss rådhus i dag, 10. april 2018.

Det deles årlig ut en Arbeidsmiljøpris i Moss kommune. Ledere, tillitsvalgte og medarbeidere kan nominere kandidater, og både virksomheter og avdelinger kan nomineres. Det er arbeidsmiljøutvalget som beslutter hvem som får Arbeidsmiljøprisen.

Moss legevakt, en avdeling ved Peer Gynt helsehus har på en systematisk og målrettet måte arbeidet for et helsefremmende arbeidsmiljø og økt nærvær. Som følge er sykefraværet blitt betraktelig redusert de siste årene. Dette har også hatt en positiv innvirkning på antall overtidstimer. De har fått til dette ved hjelp av en stabil og tydelig leder, god samhandling med ansatte, tidlig oppfølging av ansatte med fravær og en plan for veien videre.

Prisen består av kr 10.000 som skal brukes til arbeidsmiljøutviklingstiltak i virksomheten.

Org.nr.: 944383476