Fremtidig bruk av Galleri Varden

Klikk for stort bilde Galleri Varden ligger idyllisk til på Jeløya. Bygget har i flere år vært drevet som galleri med kafédrift. Dagens drift av bygget avsluttes i juni i år, og Moss kommune ønsker å få nye ideer til hvem som kan gi nytt liv til bygningen.

Kulturbygg med allmennyttig formål

Bystyret i Moss ønsker innbyggernes innspill på hvem som kan fylle bygget med et innhold som kommer kulturlivet og allmennheten til gode. Sitter du, din organisasjon eller bedrift på en god ide til hvem det kan være? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Litt om bygget

Det er Moss kommune eier bygningen, og den driftes av MKEiendom. Bygget består av 340 kvadratmeter bygningsmasse, og har vært drevet som galleri med kafédrift. Bygget har tre etasjer bestående av:

• 1.etg 115 kvadratmeter: Tidligere brukt til galleri, kjøkken, kontor
  • 2.etg 102 kvadratmeter: Gang, galleri, WC
  • 3.etg 21 kvadratmeter: Galleri
  • Underetg. 102 kvadratmeter: Galleri, safe/hvelv

Til bygget hører også en vederlagsfri bruksrett med tilhørende vedlikeholdsplikt til området rundt bygningen (taket av Varden terrasse), i tillegg til et gitt antall parkeringsplasser. Husleiekostnaden vil ligge på ca. 650 000 per år.

Frist for innspill og kontaktinfo
Send ideer og innspill til postmottak@moss.kommune.no innen 26. april 2019. Ved spørsmål om bygget, kontakt MKEiendom ved Anna Rognes, telefon 48 18 77 77.

Org.nr.: 944383476