Velkommen til nye nettsider

Vi er både spente og har gledet oss til å dele den med dere!
Dere vil møte mye som er nytt, blant annet et nytt design og en helt ny struktur, og vi håper det blir enklere for alle som bruker siden å finne det de er på jakt etter.  Mye er på plass, men ikke alt. Vi håper derfor på tålmodighet fra alle dere som bruker siden.  

De gamle nettsiden til Moss og Rygge kommuner, og nettsiden til prosjektorganisasjon nye Moss er nå en del av historien.

Du syns kanskje alt ser litt annerledes ut? Eller finner du kanskje ikke fram til det du lurer på?

Det er nok fordi vi fortsatt jobber med å få alt på plass. Vi skal jobbe mye i tiden framover blant annet med å tilpasse innholdet etter behovet og interessene til våre innbyggere.

I det du åpner nettsiden er du på hovedsiden. Den skal hjelpe til med å finne fram til alt av tjenester. Du kan også søke etter det du er på jakt etter.

Vi har i tillegg gjort flere inndelinger med utgangspunkt i ulike situasjoner og livsfaser vi kan befinne oss i, for eksempel Har du barn? Er du ungdom? Er det sykdom i familien? Målet er at vi skal bistå på best mulig måte med å finne fram til hjelpen du trenger fra kommunen.

Min side

Min Side og skjemaportalen finner du alltid på vår forside. Her får oversikt over dine fakturaer fra kommunen og kan søke om betalingsutsettelsen, se dine påbegynte og innsende søknadsskjemaer til kommunen. Vi har i tillegg samlet en del andre offentlige tjenester du kan få direkte innlogging til. Vi jobber med å utvikle denne siden og flere tjenester er underveis! Litt senere i januar kommer det også en egen modul på Min side der du kan selv melde feil til kommunen, og se status på saker og korrespondanse med kommunen og en egen modul for din eiendom.

Skapende, varmere, grønnere – nye temasider

Tips: se etter knappene helt øverst på forsiden for å komme deg videre på temasidene (PC), se under menyvalg (mobil).

Skapende – en del av nettsiden som fortsatt er under utvikling som skal handle om de større prosjektene og prosessene i kommunen. Målet er å utvikle en side som skal engasjere og involvere på en ny måte. Planer, kultur, politikk, innbyggermedvirkning og prosjekter i kommunen er hovedtemaene du finner på denne delen av nettsiden. 

Varmere – en del av nettsiden hvor det sosiale fellesskapet og inkludering er sentrale temaer.  Vi har startet litt forsiktig og trenger tilbakemeldinger på hva dere syns er viktig å lese om på denne siden. Moss Voks, flyktningtjenesten, eldre og frivillige er temaer vi er allerede i gang med, og vi gjerne imot tips fra dere for å fange opp alt som trenger det lille ekstra.

Grønnere – klima og miljø står svært sentralt i Moss kommune, og er noe vi jobber mye med. Det inngår i det meste av det vi jobber med. Målet med denne delen av nettsiden er å utvikle en portal som kan være både til inspirasjon og læring.  Klikk deg gjerne inn på Grønnere og gi oss tilbakemelding på hva du synes. 

Vi trenger dine tilbakemeldinger for å kunne skape noe bra sammen

Har du lagt merke til muligheten for å sende oss tilbakemeldinger nederst på sidene? Det står  "Fant du det du lette etter?". Velg "ja" eller "nei" og si hva du syns. Tilbakemeldingene er anonyme og vi har ingen anledning til å svare (du oppgir ingen kontaktinfo). Disse tilbakemeldingene registrere vi alle som en og de er til stor hjelp for oss!