Moss kommune

Rød tråd gatekunst for barn og unge - sammen skal vi lage en skikkelig fin utstilling i parken rundt paviljongen i Moss sentrum.

En gjeng med kunstnere viser frem kunsten sin i parken ved Paviljongen i Moss sentrum.  - Klikk for stort bildeMandag kjører vi i gang Rød Tråd gatekunst i parken ved Paviljongen i Moss sentrum. Bak på bildet: Street-art kunstner Charlotte Norlund CFSN. Fra ventre: Hobbykunstner Mia Enger, Jacob Hjorth-Johansen og Simen Sannerud. Ruth Helen Thorheim  

Mandag 22. juni braker det løs med Rød Tråd gatekunst ved Paviljongen i Moss sentrum. Da setter vi opp staffeli og tegnesaker/malesaker og inviterer barn og unge inn til å være med på å skape en skikkelig fin utendørs kunstutstilling mellom trærne i parken ved Paviljongen.  

Mandag kommer også byens egen street-art kunstner Charlotte Norlund CFSN for å la kunstnerne prøve seg som spraybokskunstnere. Det blir skikkelig moro! 

I tillegg vil Skattkammeret være til stede hele uken, med morsomme uteleker som slakkline, freesbegolf, boccia og mye mer. 

Går dere innom parken i løpet av helgen, kan dere sjekke ut bildet til kunstner Mia Enger. Hun er den første i rekken til å vise frem kunstverket sitt. 

Vi gleder oss vilt til kunstutstilling og håper at mange har lyst til å ta turen!

STED OG TID:

Moss sentrum ved paviljongen.Kl. 10.00-14.00 mandag til fredag i uke 26 (22. juni - 26. juni).

Vi hjelper alle med laminering og oppheng. Det er selvfølgelig også lov til å ta med seg ferdige kunstverk hjemmefra. Husk og registrere kunsten din hos Beate Anonsen ved paviljongen og så er du med i trekningen av premier. 

Kunsten henger på eget ansvar og blir hengende ut uken. Du kan selvfølgelig ta ned kunsten ned før om du ønsker det. 

Vi tar selvfølgelig smittevern på alvor, så det vil være muligheter for håndsprit og vi vil føre lister over deltakere. Blir det for mange av gangen, må man vente på tur.

Rød Tråd gatekunst er et samarbeidsprosjekt mellom Moss kommune, Løkkis og Fellesskapet på Nøkkeland skole.