Nå er det hennes tur!

Klikk for stort bilde TV-aksjonen 2019 går til CAREs arbeid for at fattige kvinner i noen av verdens mest sårbare områder skal få tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og gjøre sin stemme hørt i samfunnet. Bli med på årets viktigste søndagstur søndag 20. oktober!

Bli bøssebærer

Vi trenger bøssebærere til årets viktigste søndagstur, søndag 20. oktober kl. 16.00 - 18.00.

Meld deg på https://blimed.no/boessebaerer. Vi kontakter deg med informasjon om oppmøtested, tid og kontaktinformasjon til komiteen i Moss.
- Er du under 18 år må du gå i følge med en voksen.
- Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at en av dere registrer dere.

Les mer om TV-aksjonen 2019 på https://blimed.no/tv-aksjonen-2019/

Tusen takk for at du bidrar til å gå årets viktigste søndagstur 20. oktober!

Om arbeidet til CARE

Kvinner og barn rammes hardest av fattigdom, og kvinner har ikke de samme mulighetene og rettighetene som menn. I utviklingsland er kun én av ti landeiere kvinner, og 104 land har lover som forbyr kvinner å ta enkelte jobber. Med årets TV-aksjon skal vi gjøre noe med dette, slik at kvinner får mulighet til å skape et bedre liv for seg selv og sin familie.

CARE skal gi minst 400 000 kvinner mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet. Når vi gir kvinner disse mulighetene gir det ringvirkninger for 1,5 millioner mennesker i noen av verdens fattigste land. Kvinner gir tilbake til familien og lokalsamfunnet. Likestilling er ikke bare viktig for kvinnen selv, men også for å redusere fattigdom lokalt og nasjonalt.

Om TV-aksjonen

TV-aksjonen har vært arrangert hver eneste høst siden 1974, og har gitt livsviktig hjelp til millioner av mennesker. Totalt har TV-aksjonen samlet inn ni milliarder kroner.  

Aksjonen er verdens største innsamlingsaksjon målt i antall frivillige og innsamlede midler per hode. Hvert år jobber 7 000 fantastiske frivillige landet over med organiseringen av TV-aksjonen i sin kommune. Målet er at 100 000 bøssebærere skal besøke alle husstander i Norge i løpet av to timer én søndag i oktober. 

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Moss kommune
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175, 1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 944383476
Åpningstid: 08:00-15:45