Gratis omlegging til sykkelpiggdekk lørdag 3. november

Sykler på kirketorget - Klikk for stort bilde Er vintersykling noe for deg? Vi går inn i den mørkere og kaldere tida, og terskelen for å sette seg på sykkelsete kan bli litt høyere. Lørdag 3. november tilbyr Sykkelbyen Moss Rygge gratis omlegging og gode rabatter på sykkelpiggdekk. Med det ønsker vi å legge til rette for deg som vil  prøve vintersykling.

– Sykling på vinterstid er kanskje ikke for alle, men vi oppfordrer alle som kunne tenke seg å prøve vintersykling til å komme til Moss sentrum lørdag 3. november, sier Cecilie Kildahl i Moss kommune. – Ikke bare får du gratis omlegging og rabatt på piggdekkene, men gode tips så du kan ta med deg sykkelen ut på vinterføre. – Vi ser gjerne at enda flere tester å sykle også på vinterføre, legger hun til, – og vil hjelpe så mange som mulig i gang.

Rabatt på sykkelpiggdekk og gratis omlegging

I Sykkelbyen Moss Rygge samarbeider Moss og Rygge kommuner, Østfold fylkeskommune og Statens vegvesen - målet er å tilrettelegge best mulig for syklister i kommunene. Lørdag legger Sykkelbyen kr 500 i potten til syklister som ønsker å legge om til nye sykkelpiggdekk i vinter. I tillegg til rabatt på sykkelpiggdekkene får du omleggingen helt gratis. Byens sykkelverksteder ved Kias, Red bike og XXL legger om fortløpende mens syklistene venter. De gir også råd og veiledning vedrørende valg av piggdekk, og hva det er viktig å huske på.

Vi ønsker syklister i Moss og Rygge velkommen til piggdekkdagen og hyggelig sykkelprat lørdag 3. november!

  • Hva: Gratis omlegging og avslag på sykkelpiggdekk. 
  • Når: 3. november kl. 10-14
  • Hvor:  Bylab i gågata i Moss

 

---


Sykkelbyen Moss Rygge har som mål å tilrettelegge best mulig for syklister i regionen. Sykkelbyen jobber for at det skal bli både enklere og mer fristende for folk å velge sykkel som transportmiddel. I Sykkelbyen Moss Rygge samarbeider Moss og Rygge kommuner, Statens vegvesen og Østfold fylkeskommune.
 

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Moss kommune
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175, 1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 944383476
Åpningstid: 08:00-15:45