Eli Thomassen blir sjef for helse og mestring i nye Moss kommune

Klikk for stort bilde Eli Thomassen er tilsatt som kommunalsjef for helse og mestring i nye Moss kommune. Fram til den nye kommunen er etablert 1.januar 2020 vil hun som prosjektleder for helse og mestring, ha ansvaret for å bygge opp dette viktige tjenesteområdet.

Thomassen har lang erfaring fra administrative stillinger i kommunal virksomhet og har tidligere vært kommunalsjef i Ski kommune. Hun er utdannet sykepleier og har i tillegg en master i verdibasert ledelse. De to siste årene har Thomassen jobbet som avdelingsleder ved Akershus universitetssykehus. 

Jeg er veldig glad for at Eli har takket ja til stillingen som delprosjektleder/kommunalsjef for helse og mestring. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne, sier prosjektleder/rådmann i nye Moss Hans Reidar Ness
 
Thomassen har tidligere vært engasjert i både samhandlingsreformen og kommunereformen, og gleder seg til å jobbe med kultur- og tjenesteutviklingen i en nye Moss.

Jeg har hjertet mitt i kommunen. Sammen med kolleger, tillitsvalgte og innbyggerne i nye Moss, skal jeg gjøre mitt beste for å utvikle et trygt og framtidsrettet tjenestetilbud. Jeg tror sterkt på betydningen av helsefremmende og forebyggende arbeid for å løse dagens utfordringer. Dette er et arbeid som vi må jobbe sammen om på tvers av fagområder og som nye Moss vil legge stor vekt på, sier Eli Thomassen.
Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Moss kommune
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175, 1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 944383476
Åpningstid: 08:00-15:45