Musikktilbud

Piano forside - Klikk for stort bilde

Kulturskolen gir opplæring innen de fleste musikkinstrumenter. Hvilket instrument du velger å søke opptak til er opp til deg, men spør oss gjerne om råd. Sett også opp flere alternativer, så kan kulturskolen lettere finne et godt tilbud til deg.

Opplæringen krever at du disponerer ditt eget instrument som du kan øve på hjemme. Kulturskolen har også noen instrumenter til utleie. Skal du kjøpe ditt eget instrument, spør din lærer om råd først - så får du hjelp til å finne et godt instrument som passer for deg.

Alle instrumentene er både solo -  og samspillsinstrumenter. Instrumentalopplæringen veksler derfor mellom individuell veiledning og samspill i gruppe. Instrumentalelevene deltar også jevnlig på konserter og fremføringer. Vær derfor forberedt på at undervisningstidene kan variere. Husk også å sette av litt tid til å øve for deg selv hjemme.

Her kan du lese mer om de ulike tilbudene på kulturskolen innen musikk:

Musikk 1


Ved kulturskolens instrumentalundervisning er det fastsatt nedre aldersgrenser, og på enkelte instrumenter er det ventelister.
Her kan du lese mer om hvilke instrumenter det undervises i:

Flaskeorkester 1

Kulturskolen gir høsten 2017 opplæring i rytmikk for nybegynnerne. Tilbudet er en leken innføring i musikkens grunnelementer. Dette er en fin start på musikkopplæringen også for de som siden ønsker å spille et instrument. Ukentlig opplæring frem til høstferien.

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Kulturskolen
Fjellveien 1
Pb 175
1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 973582828