Musikktilbud

Piano forside - Klikk for stort bilde

Kulturskolen gir opplæring innen de fleste musikkinstrumenter. Hvilket instrument du velger søke opptak til er opp til deg, men spør  gjerne kulturskolen om råd. Sett gjerne opp flere alternativer, så kan kulturskolen lettere finne et godt tilbud til deg.

Opplæringen krever at du disponerer ditt eget instrument som du kan øve på hjemme. Kulturskolen har noen instrumenter til utleie. Skal du kjøpe ditt eget instrument, spør din lærer om råd først - så  finner du et godt instrument som passer for deg.

Alle instrumentene er både solo -  og samspillinstrumenter. Instrumentalopplæringen veksler derfor mellom individuell veiledning og samspill i gruppe. Instrumentalelevene deltar også jevnlig på konserter og fremføringer. Vær derfor forberedt på at undervisningstidene kan variere. Husk også å sette av litt tid til å øve for deg selv hjemme.

Her kan du lese mer om de ulike tilbudene på kulturskolen innen musikk:

Nocturne 08 cellogruppe


Ved kulturskolens instrumentalundervisning er det fastsatt nedre aldersgrenser, men på enkelte instrumenter er det ventelister.
Her kan du lese mer om hvilke instrumenter det undervises i.

Instrumentkarusell Parkteatret 08

Kulturskolen gir opplæring i gruppe for de yngste. Tilbudene gir en leken innføring i musikkens grunnelementer. Dette er en fin start på musikkopplæringen også for de som siden ønsker å spille et instrument. Ukentlig opplæring med varighet på 45 – 60 minutter.

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Kulturskolen
Fjellveien 1
Pb 175
1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 973582828