Kulturskolen i Moss

Øvelse til forestillingen "Veslefrikk med fela". - Klikk for stort bilde

Kulturskolen i Moss er et kreativt ressurssenter som skal gi barn og ungdom opplæring og utfoldelse innen musikk, teater, dans og visuelle kunstfag i et miljø preget av kunnskap, glede, kvalitet og mangfold.

Kulturskolen i Moss har et bredt undervisningstilbud til barn og ungdom innen musikk, teater, visuell kunst og dans. Undervisningen gis både i grupper og individuelt. Ved deltakelse på konserter og fremføringer utgår den ordinære undervisningen. Du kan lese mer om de forskjellige tilbudene under hver kategori. Kulturskolen gir undervisning på de aller fleste instrumenter. Det meste foregår individuelt eller i små grupper, men det er også organisert samspill.

Moss kommunes kulturskole gir også tilbud til grunnskoleelever i Rygge og Våler kommuner.

Kulturskolen hovedbase er på Bytårnet skole i Moss, men noen undervisningstilbud avholdes på andre grunnskoler i kommunene, samt på Kirkeparken videregående skole.  

Kulturskolens undervisningsår går over 36 uker og følger grunnskolens ferie- og fridager.

Pris for plass i kulturskolen er fra august 2016 kr 3 400,- pr år. Vær oppmerksom på at det egne priser for elever bosatt i Rygge og Våler kommuner.

Søknadsfrist for hovedopptak er 1. juni hvert år.

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å bli tatt opp som elev, men for å kunne søke om opptak må man være bosatt i Moss, Rygge, eller Våler.

Sist endret 20.04.2016 07:58
Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Kulturskolen
Fjellveien 1
Pb 175
1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 973582828