Ved mistanke om smitte og om testing

Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19 kan nå bestille tid for å teste seg uten leges vurdering. Før du tar kontakt, les om testing på helsenorge.no

bestill time til testing digitalt (gjelder ikke de som trenger hjelp til transport eller er en nærkontakt)

Har du vært utsatt for smitte som nærkontakt?
Bestillinger av test skal kun skje via koronalegevaktens telefonnummer 404 04 919. Velg tastevalg to (kun for Moss). Ikke bruk digitalt skjema for å bestille time!

Ønsker du å bestille en test og har behov for transport?
Bestillinger av test skal kun skje via koronalegevaktens telefonnummer 404 04 919 og velg tastevalg to (kun for Moss). Ikke bruk digitalt skjema for å bestille time!

Ring koronalegevakten 404 04 919 og velg tastevalg en hvis du trenger tilsyn fra lege/trenger råd fra helsepersonell ved koronasmitte og samtidig har symptomer på korona.

Koronalegevaktens telefonnummer er betjent mellom kl. 08.15 og 15.30 hver dag, også i helgene.

Trenger du hjelp utover koronalegevaktens åpningstider?
Ta kontakt med Mosseregionens legevakt på telefon 116117.
Ring medisinsk nødnummer 113 når du trenger akutt helsehjelp.

Mer informasjon og generelle spørsmål
Ta kontakt med Kommunetorget på telefon 69 24 80 00 alle hverdager mellom kl. 08.30 og 15.00.
Besøk også hjemmesider helsenorge.no og fhi.no for mer informasjon om koronaviruset, testing og andre relevante spørsmål.

Test og analyse er gratis!

Mistanke om smitte