Koronakrisen har rammet det lokale næringslivet hardt. Statlige myndigheter har gått inn med betydelige ressurser til bransjer og enkeltbedrifter, og Viken fylkeskommune har nylig lagt fram «Vikenpakka» - tiltakspakke for nærings- og samfunnsliv i Viken. 

Moss kommune mottok i dag, 28.mars, den triste beskjeden om at en person i sekstiårene hjemmehørende i Moss døde på Kalnes sykehus i går ettermiddag som følge av koronaviruset.  - Alle våre tanker går nå til de pårørende, sier ordfører Hanne Tollerud.

 - Vi fikk i dag bekreftet at en person i sekstiårene hjemmehørende i Moss døde på Kalnes sykehus i går ettermiddag etter å ha vært smittet av koronaviruset, sier ordfører Hanne Tollerud. - Våre tanker går nå til de etterlatte.

Pressemelding 27. mars 

- I går kveld mottok jeg den triste beskjeden om at en person som var beboer ved Orkerød sykehjem er død, sier ordfører Hanne Tollerud. – Beboeren, som døde i 26. mars, fikk påvist koronasmitte samme dag som dødsfallet inntraff, sier hun.

Barnehager og SFO har vært stengt fra 13. mars, og denne uken besluttet regjeringen at de skal fortsette å være stengt til og med 13. april.  

Har du symptomer som kan skyldes koronavirus? Her kan du melde fra til Folkehelseinstituttet (FHI).