Moss kommune

Bekrefte, endre eller avbestille timen

Time til dose 2 skal kun utsettes ved sykdom eller legeavtale som ikke kan, eller av helsemessige årsaker ikke bør, endres - det er viktig å følge oppsatt intervall mellom dose 1 og dose 2.

Svare på oppsatt time

Du vil få en SMS med lenke til www.helsenorge.no. Klikk på lenken og logg deg inn for å se timen du har fått, og bekrefte, endre eller avbestille timen. Du må bekrefte timen før du møter opp til vaksinering.

Hvis du ikke foretar deg noe, forsøker vi å nå deg ved å ringe eller sende SMS fra mobilnummer 40 40 20 37 – det er viktig at du svarer oss når vi ringer, lagre gjerne dette nummeret på telefonen så du vet det er oss. Har du problemer med å logge inn på www.helsenorge.no, ta kontakt med oss på telefon 40 40 20 37.

Hvis du blir syk eller av andre tungtveiende grunner ikke kan komme til timen din, ber vi deg om å ringe oss.

Sommerferien og vaksinering

Vi kommer til å vaksinere gjennom hele sommeren, og ber deg derfor ta hensyn til dette når du svarer på henvendelsen om time til vaksinering. 

Usikker på timeavtalen?

Er du usikker på om du vil ha vaksinen, kan du få den på et senere tidspunkt. Du mister ikke muligheten, men vi ber deg da om å utsette timen på Helsenorge sine nettsider, eller kontakte oss per telefon.

Vi oppdaterer hver mandag hvilken gruppe vi vaksinerer den uken i denne artikkelen.

Informasjon om adressen til vaksinesenteret, åpningstider eller parkeringsmuligheter finner du i artikkel om vaksinesenteret.