Moss kommune

Tildeling av time til vaksinering

Har du spørsmål om helsetilstanden din og vaksinering, ta kontakt med fastlegen din.

Hvis du har blitt innkalt til vaksinering på en rød dag, stemmer dette. Vi vaksinerer alle disse dagene, bortsett fra 17. mai.

 

Når det er din tur for vaksinering

Det er ikke nødvendig å kontakte kommunen eller fastlege for å sette seg på venteliste eller registrere at du ønsker vaksinen. Du vil få en SMS med lenke til www.helsenorge.no. Klikk på lenken og logg deg inn for å se timen du har fått, og bekreft, endre eller avbestille timen. Det er viktig at du besvarer denne, timen registreres ikke før du har bekreftet den.

Hvis du ikke foretar deg noe, vil vi forsøke å kontakte deg på andre måter. Først og fremst ved å ringe deg eller sende deg en SMS fra vaksinesenterets telefonnr. 40 40 20 37. Har du problemer med å logge inn på www.helsenorge.no, ta kontakt med oss på telefon 40 40 20 37.

Hvis du blir syk eller av andre tungtveiende grunner ikke kan komme til timen din, ber vi deg om å ringe oss.

Sommerferien og vaksinering

Vi kommer til å vaksinere gjennom hele sommeren, og ber deg derfor ta hensyn til dette når du svarer på henvendelsen om time til vaksinering.

Lurer du på noe, se våre ofte stilte spørsmål og svar. Du kan følge med på status for vaksinering i Moss for å se hvor langt vi har kommet.