Aktuelt, pressebrief og pressemelding

Vi sender ut pressemelding eller har pressebrief ved behov.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 30. mars kl. 13.00.

Moss kommune mottok i dag, 28.mars, den triste beskjeden om at en person i sekstiårene hjemmehørende i Moss døde på Kalnes sykehus i går ettermiddag som følge av koronaviruset.  - Alle våre tanker går nå til de pårørende, sier ordfører Hanne Tollerud.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 27. mars kl. 13.00.

Pressemelding 27. mars

- I går kveld mottok jeg den triste beskjeden om at en person som var beboer ved Orkerød sykehjem er død, sier ordfører Hanne Tollerud. – Beboeren, som døde i 26. mars, fikk påvist koronasmitte samme dag som dødsfallet inntraff, sier hun.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 26. mars kl. 13.00.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 25. mars kl. 13.00.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 24. mars kl. 13.00.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 23. mars kl. 13.00.