Aktuelt, pressebrief og pressemelding

Vi sender ut pressemelding eller har pressebrief ved behov. Vi oppdaterer ikke lenger daglige smittetall (fra og med 28. september 2021)

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon fra  pressebriefen 31. mars kl. 13.00.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 30. mars kl. 13.00.

Moss kommune mottok i dag, 28.mars, den triste beskjeden om at en person i sekstiårene hjemmehørende i Moss døde på Kalnes sykehus i går ettermiddag som følge av koronaviruset.  - Alle våre tanker går nå til de pårørende, sier ordfører Hanne Tollerud.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 27. mars kl. 13.00.

Pressemelding 27. mars

- I går kveld mottok jeg den triste beskjeden om at en person som var beboer ved Orkerød sykehjem er død, sier ordfører Hanne Tollerud. – Beboeren, som døde i 26. mars, fikk påvist koronasmitte samme dag som dødsfallet inntraff, sier hun.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 26. mars kl. 13.00.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 25. mars kl. 13.00.

Vi holder pressebrief hverdager kl. 13 på rådhuset i Moss. Her finner du informasjon om det som ble gjennomgått i pressebriefen 24. mars kl. 13.00.