Annonsetips og CV-base

Ikke gå glipp av gode jobbmuligheter! Vi lyser ut om lag 150 stillingsannonser i løpet av et år. Kanskje er din drømmestilling rett rundt hjørnet.

Få e-post om stillinger du er interessert i
For å sikre at du ikke går glipp av spennende jobbmuligheter, kan du sette opp e-post-varsel i Jobbnorge, som er rekrutteringssystemet vi bruker.

Slik gjør du det: Opprett en profil på www.jobbnorge.no og klikk på «Mine jobbagenter». Velg hva slags type stilling du er interessert i, og huk av for «Moss». Du vil deretter få e-post fra Jobbnorge når det lyses ut relevante stillinger i kommunen, både hos oss og andre arbeidsgivere som bruker samme system.

Følg oss på nett
Du kan også holde deg oppdatert ved å følge våre profiler på Finn.no, LinkedIn og Facebook. Vi bruker disse kanalene til utvalgte stillingsannonser.

CV-base
I Jobbnorge kan du gjøre så din CV er tilgjengelig for oss i en periode på 6 måneder. Denne CV-basen vil kunne benyttes av virksomheter med uforutsette, kortvarige rekrutteringsbehov.

Vær obs på at registrering i CV-basen ikke er det samme som å søke på en stilling. Du må alltid legge inn egen søknad på en utlyst stilling for å vurderes for tilsetting på ordinært vis.

Registrering i CV-basen forutsetter at du har opprettet en profil i Jobbnorge, og at du har laget en CV der. Du kan registrere profil på www.jobbnorge.no. Klikk deretter på følgende: Mine CVer > Publisere CVer > Moss kommune

Åpen søknad
Vi ønsker ikke åpne søknader. Benytt heller CV-basen og/eller ta direkte kontakt med den virksomheten du er interessert i å jobbe ved.

Fant du det du lette etter?

Kontaktinformasjon

Moss kommune
Rådhuset, Kirkegata 15
Postboks 175, 1501 Moss
Telefon : +47 69 24 80 00
Org.nr.: 944383476
Åpningstid: 08:00-15:45