Ledige stillinger

Velkommen som jobbsøker til Moss kommune. På denne siden finner du alle våre stillingsannonser. Vi tilbyr jevnlig karrieremuligheter innen en rekke fagområder, som:

  • helse og omsorg
  • skole og oppvekst
  • drift og anlegg
  • økonomi og administrasjon

For å bli ansatt må du søke på en utlyst stilling. Søknader sendes med systemet Jobbnorge. Hvis du trenger hjelp til bruk av JobbNorge kan du kontakte deres kundeservice på telefon 75 54 22 20.


Moss kommune har ni kommunale barnehager og har jevnlig behov for barnehagelærere og fagarbeidere som tilkallingsvikarer/vikarer. Det kan være snakk om både kortere og lengre vikariater i ulike stillingsstørrelser.

Har du kompetanse og engasjement til å undervise på grunnskolenivå? Grunnskolene i Moss har ofte behov for kvalifiserte lærere til vikariater med ulik varighet og stillingsstørrelse. Ved å registrere deg som søker i denne vikarpoolbasen kan du bli kontaktet med tilbud om kortere undervisningsoppdrag.

Tjenester for funksjonshemmede er en stor virksomhet med kontinuerlig behov for tilkallingsvikarer og for vikarer i kortere vikariater. Vi søker deg som har helsefaglig bakgrunn og/eller erfaring med å arbeide med mennesker. Ved å registrere deg som søker i denne vikarpoolbasen vil du bli kontaktet direkte av den enkelte avdeling dersom avdelingen har behov for din kompetanse.

Ved Tjenester For Funksjonshemmede er det ledig faste 100% stillinger som vernepleier i turnus. Vi søker deg som er positiv, mestrer en variert arbeidssituasjon, og ønsker å være en aktiv bidragsyter i utvikling av fag og tjenestekvalitet.

Fant du det du lette etter?