Ledige stillinger

Velkommen som jobbsøker til Moss kommune. På denne siden finner du alle våre stillingsannonser. Vi tilbyr jevnlig karrieremuligheter innen en rekke fagområder, som:

  • helse og omsorg
  • skole og oppvekst
  • drift og anlegg
  • økonomi og administrasjon

For å bli ansatt må du søke på en utlyst stilling. Søknader sendes med systemet Jobbnorge. Hvis du trenger hjelp til bruk av JobbNorge kan du kontakte deres kundeservice på telefon 75 54 22 20.


Moss kommune har ni kommunale barnehager og har jevnlig behov for barnehagelærere og fagarbeidere som tilkallingsvikarer/vikarer. Det kan være snakk om både kortere og lengre vikariater i ulike stillingsstørrelser.

Kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss i Moss kommune og være med oss i byggingen av ny storkommune? Vi har ledig fast 100 % stilling i Kommunalavdeling kultur og oppvekst. Avdelingen holder til i Moss rådhus som ligger sentralt i Moss, nær jernbane og annen offentlig kommunikasjon.

I Moss kommune har vi ledig fast 100 % stilling som IT-konsulent. Stillingen inngår i avdeling for IKT og dokumentasjon og arbeidssted er rådhuset i Moss.

Vi har ledig fast stilling som kommuneoverlege i Moss kommune. Stillingen ligger i stab hos kommunalsjef helse- og sosial, som har en tverrfaglig sammensetning, et godt arbeidsmiljø og høy faglig standard. Arbeidssted er rådhuset i Moss, i kort avstand fra blant annet bysentrum, Moss jernbanestasjon og Moss-Horten fergekai.

Moss Voksenopplærings- og kvalifiseringssenter (Moss Voks) har ledig vikariat for lærer med spesialpedagogikk. Vikariatet er for lærer i foreldrepermisjon fra og med 11.12.17 til og med 30.11.18.

I Moss kommune er det ledig en 100% fast stilling som avdelingsleder. Tjenestestedet er for tiden Melløs skole. Stillingen er ledig fra 01.01.18.

Vi har ledig 100 % fast stilling i turnus som sykepleier/vernepleier ved avd. Psykisk helse og rus, Bjerget. Stillingen er ledig fra 01.01.18.

Har du kompetanse og engasjement til å undervise på grunnskolenivå? Grunnskolene i Moss har ofte behov for kvalifiserte lærere til vikariater med ulik varighet og stillingsstørrelse. Ved å registrere deg som søker i denne vikarpoolbasen kan du bli kontaktet med tilbud om kortere undervisningsoppdrag.

Hjemmebaserte tjenester er en stor virksomhet med kontinuerlig behov for tilkallingsvikarer, vikarer i kortere vikariater i turnus og til helgestillinger. Vi søker deg som er sykepleier, vernepleier eller helsefagarbeider, ferdig utdannet eller student/elev.

Tjenester for funksjonshemmede er en stor virksomhet med kontinuerlig behov for tilkallingsvikarer og for vikarer i kortere vikariater. Vi søker deg som har helsefaglig bakgrunn og/eller erfaring med å arbeide med mennesker. Ved å registrere deg som søker i denne vikarpoolbasen vil du bli kontaktet direkte av den enkelte avdeling dersom avdelingen har behov for din kompetanse.

Fant du det du lette etter?