Vi skriver ut koronasertifikat for ikke-digitale

Dersom du ikke klarer å skrive ut koronasertifikatet ditt selv, kan du kontakte oss i kommunen. Vi kan logge oss inn og skrive ut koronasertifikatet ditt for deg.

Vi kan skrive ut koronasertifikat for personer som:

• har testet i kommunal regi (testsvaret vil synes i koronasertifikatet etter 1-3 dager)
  • har testet, der testen er utført av andre helseaktører (testsvaret vil synes i koronasertifikatet etter 1-3 dager)
  • har gjennomgått sykdom (bekreftet sykdom vil være synlig i koronasertifikatet etter 11 dager)
  • har vaksinert seg ( vaksine vil være tilgjengelig i koronasertifikatet etter 8 dager)

For å få skrevet ut koronasertifikatet ditt må du:

• møte opp fysisk på Kommunetorget, Dronningensgate 15, 1530 Moss
  • ha med legitimasjon
  • ha med fødsels og personnummer, eller D-nummer, eller nasjonalt hjelpenummer

Har du spørsmål, så kan du ringe oss på 69 24 80 00, alle hverdager mellom 08.30-15.30.