Kommunen har et stort system for for arkivering og journalføring, og det systemet skal nå få litt kjærlighet og omsorg.

Har du og firmaet ditt planer om utviklingsprosjekter i Moss? Da vil vi gjerne treffe deg! Plan, miljø og teknikk inviterer til åpen Bylab torsdag 9. juni kl. 15.00-18.00. Fortell oss litt om dine planer i skjemaet nedenfor, så setter vi av tid til deg og ditt prosjekt.

Sommeren nærmer seg og ferieklubben kan friste med hele 104 spennende aktiviteter utover sommeren. Påmeldingen åpner 1. juni klokken 10.

Kommunestyret bevilget 2. november 2021 250 000 kroner til vintervedlikehold av private veier, som tidligere ble vedlikeholdt av kommunen i gamle Rygge kommune. Bevilgningen gjelder for brøyting og strøing av disse veiene i perioden fra 1.10.2021 til og med 31.12.2021.

Kommunen vil fordele bevilgningen forholdsmessig ved mottatt søknad innen søknadsfristen 15.6.2022.

Link til digitalt søknadsskjema finner du nedenfor.

I januar ble det det vedtatt i oppvekst og utdannings-utvalget at skolene i Moss kommune skal bli leksefrie. Nå har skoleadministrasjonen avgjort at det skal skje fra skolestart i august 2022.