Fem ungdommer sitter rundt et bord utendørs,  alle smiler og det ser ut som det er god stemning

Flere ungdom i Moss sier at de er mer fornøyd med foreldrene sine i 2022 enn i 2019 og heldigvis har de fleste det bra! Og selv om idretten fører flest sammen i 2022, har skjermbruken også økt. Så hvordan har ungdom i Moss det sammenlignet med resten av landet?
Ungdata gjennomføres i de fleste norske kommuner hvert tredje år, sist måling i Moss i 2019. Nedenfor oppsummeres resultatene fra ungdomsskolene i Moss (inkludert friskolene) som ble gjennomført mars - april 2022.

Moss kommune har den siste tiden opplevd en stor pågang i publikumsbadet på Høienhald i helgene. Vi har derfor utvidet publikumsbadet på lørdager og åpner døren kl. 12:00 for at flest mulig skal kunne benytte seg av tilbudet i et oppvarmet basseng.

Høienhald bad er et lite og intimt basseng på 12 x 10,5 meter. Bassenget holder ca. 34 grader og er spesielt godt egnet for små barn, til rekreasjon og for mennesker med helseutfordringer.

15. august starter barnehageåret opp igjen - og vi gleder oss!

Det er mange profesjonelle eiendomsutviklere som bidrar til utvikling i kommunen vår. Vi som jobber på Plan, miljø og teknisk etablerer nå regelmessige møtepunkter der vi gjerne treffer dere som er eiendomsutbyggere og -utviklere som ønsker og har planer om å bidra i her Moss.

Book tid med oss nedenfor!

I forbindelse med at sykkelrittet Tour of Scandinavia kommer til Moss torsdag 11. august blir det redusert fremkommelighet.

Fra 15. august til 14. september åpner vi en midlertidig bydelslab på Høyda. Her håper vi mange kommer innom for å gi innspill til videre utvikling av Høyda.

Vi forbereder nå oppføring av det planlagte servicebygget med toalett- og dusjfasiliteter i Fleischerparken. Tirsdag 9. august starter grunnarbeider blant annet med å lage fundamentet til selve bygget som skal plasseres rett ved pumpestasjonen.

Velkommen til en fest full av kjærlighet!