Moss kommune

Verket SFO

Verket skole har SFO for våre elever fra 1-4 trinn, samt for elever med ekstra behov på de øvrige trinnene. For tiden har vi ca. 110 barn på SFO. Vi åpner kl. 7.00 på morgenen, har stengt i undervisningstiden, men åpner på ettermiddagen fram til kl. 16.30.

Kontaktinformasjon

Avdelingsleder SFO
Christine Gregersen
Tlf. 984 02 833

E-post: Christine.Gregersen1@mosseskolen.no

 

Mat på SFO (PDF, 134 kB)  Matpakka (PDF, 221 kB)

Vi har et høyt aktivitetsnivå, med 12 dedikerte ansatte. Det legges opp til utstrakt bruk av uteområdene våre, samtidig som det alltid er mulig for barna å kunne trekke seg tilbake til en rolig krok inne.

Vi ønsker å gjøre Verket SFO til et kvalitativt godt tilbud for barn og foreldre.

Gjennom lek og kulturaktiviteter ønsker vi å gjøre SFO til et godt sted for opplevelser, erfaringer og utfordringer. Videre ønsker vi å utvikle barns selvstendighet, sosiale relasjoner og frihet i sosialt samspill i trygge omgivelser. Barna skal ha en opplevelse av at tiden i SFO er deres fritid, og ikke oppleve det som en forlengelse av skoledagen.

SFO før skoletid

  • Kl. 07.00 - 08.30 Frokost, hvor medbrakt matpakke spises. Fri lek inne. 
  • Kl. 08.45 Barna går ut og har frikvarter før skolen starter. Barna som kommer ca. kl. 08.30 trenger ikke å kle av seg, da vi er på vei ut.
  • SFO har inspeksjon i friminuttet fra kl. 08.45.

SFO etter skoletid

  • SFO holder åpent fra undervisningstidens slutt og fram til kl. 16.30.
  • Det serveres et måltid på ettermiddagen. Dette varierer mellom brødmat, korn og varmmat. Det serveres både fisk- og kjøttretter, og vi tar de dietthensyn som kreves.
  • Ulike aktiviteter og lek for trinnene.

All informasjon knyttet til innmelding, betalingssatser og oppholdstider er felles for Moss kommune, og er lagt ut på kommunens hjemmesider. Du finner det ved å trykke her.

For spørsmål knyttet til Verket skoles SFO, ta kontakt med avdelingsleder Christine Gregersen.
E-post: Christine.Gregersen1@mosseskolen.no.
Telefon: 984 02 833