Moss kommune

Halmstad Barnehage

Halmstad barnehage er en privat barnehage som ble bygd i 2002. Vi ble en del av Læringsverkstedet AS i 2016.
Vi har plass til ca 60 verdifulle og unike barn i alderen 1-6 år. Barna er inndelt i fire grupper og vi ønsker at barna er i grupper med jevnaldrende, men gruppene varierer litt i størrelse fra år til år, og noe aldersforskjell kan det være.
Barnehagen ligger sentralt plassert på Halmstad med kort vei til både skolen og skogen. Vi er ukentlig på tur, og da skal nærmiljøet utforskes.

Kontaktinformasjon

Bankveien 28
1580 Rygge
Telefon: 37071733
Åpningstider: 06.45 - 17.00

E-post: halmstad@laringsverkstedet.no
Hjemmeside: 
https://laringsverkstedet.no/barnehage/halmstad

Hos oss får barna servert alle måltider, det gjelder også på turdager. Et av satsningsområdene til Læringsverkstedet er “Et godt måltid”. Maten vi serverer skal være sunn og næringsrik og vi ønsker at måltidet skal være et godt samlingspunkt med ro og gode samtaler.

Vi er godkjent fra Viken fylke som en helsefremmende barnehage, og det betyr at vi har fokus på barnas fysiske og psykiske helse i tillegg til kost og ernæring.

Leken står sentralt hos oss. Det er barnas viktigste læringsarena. Sammen med leken er det å skape trygge barn med god selvfølelse noe av det viktigste vi gjør i barnehagen. Barns selvfølelse blir dannet i møte med andre, derfor er det avgjørende at barna har gode relasjoner med både barn og voksne. Vi møter barna med nysgjerrighet og anerkjennelse, og alle barna skal føle seg verdifulle.

Med unntak av helligdager, planleggingsdager og onsdag før påske er barnehagen åpen.

Klikk for stort bilde Monica Hovind Kjelingtveit