Moss kommune

Grindvold barnehage

Grindvold barnehage ligger i flotte omgivelser i Nordre bydel.

Vi har et stort uteområde, som innbyr til lek og motorisk aktivitet i variert terreng.

Vi har totalt seks avdelinger, og deler daglig barna inn i mindre grupper for å sørge for et best mulig omsorg og læringsmiljø for hvert enkelt barn.

Vi har 2 avdelinger for barn som er 1-2 år, tre avdelinger for barn som er 3-6 år og en egen avdeling for barn som har behov for ekstra tilrettelegging (Nordstjerna).

 

 

Kontaktinformasjon

Grindvold barnehage
Bukkespranget 19
1535 Moss 
Telefon : 91315635
Åpningstider: 06.45 - 17.00

Barnehagestyrer: Andrine Thalberg

E-post: andrine.thalberg@moss.kommune.no

Org.nr.: 975 296 504 

Foreldreinformasjon for Grindvold barnehage (PDF, 384 kB) 
Kvalitetsplan Moss kommune 2020-2024 (PDF, 24 MB)

 

Vi har mange flotte turmål i nærområdet som vi bruker ofte, som ulike turmål i Mossemarka, Mosseskogen, Nesparken og i sentrum.

Barnehagen ligger i umiddelbar nærhet til skogen. Vi har et nært samarbeid med Åvangen skole, hvor vi også kan låne gymsalen med jevne mellomrom, og vi jobber tett med skolen i forbindelse med overgangen fra barnehagen, til skolen. Barna som har plass hos oss, har som regel Åvangen, Krapfoss og Verket skole i sin skolekrets. Vårt hovedmål er at alle barn skal oppleve å være trygge, bli inkludert og få utvikle seg i barnehagens fellesskap og læringsmiljø.

I det pedagogiske arbeidet har vi fokus på å jobbe med sosiale ferdigheter, relasjonene i barnegruppa, lek, felles opplevelser, legge til rette for vennskap, og skape en god og trygg relasjon mellom barn og ansatte. Vi har fokus på sunt kosthold, og vi tilbyr et varmt måltid ukentlig.

Barnehagen har stabilt personale og som har høy grad av kompetanse og stort engasjement for barna som har plass hos oss.

Klikk for stort bilde Andrine