Moss kommune

Espira Jeløy, avdeling Bellevue

Espira Jeløy ligger idyllisk til på Jeløya i Moss. Barnehagen har to lokalisasjoner. Bellevue som ligger i nærhet til Ramberg skole, og Søly beliggende ved Reier skole.

Kontaktinformasjon

Orkerødgata 43
1511 Moss

Ronny Mikkelsen
Telefon: 47624655
E-post: ronny.mikkelsen@espira.no

Hjemmeside: https://espira.no/barnehage/espira-jeloy/

Åpningstider: 
07.00 - 17.00

Vi bruker nærmiljøet, og har en tanke om at alle barn lærer godt gjennom lek. I nærområdet har vi tilgang på skog, strand, lekeplasser, gymsal og fotballbane. Dette gir barna våre en god variasjon, og utfordringer i forhold til lekemiljøer.

Barnehagen har et stort fokus på lek, sosial kompetanse og barns individualitet. Positive og tilstedeværende voksne er viktig for oss, slik at Espira Jeløy skal være et godt sted å være både for små og store.

Espira har tre satsingsområder: Språk, realfag og bevegelse. Dette er områder fra Rammeplanen som vi har valgt å fokusere ekstra mye på.

Barnehagen tilbyr et fullkosttilbud med egenproduserte menyer fra vårt eget kjøkken. Dette innebærer en ernæringsriktig varm lunsj hver dag, i tillegg til en variert frokost og et godt sammensatt ettermiddagsmåltid. Vi har egne ernæringsdager og bakegrupper hvor barna er med på tilberedning av egne retter, slik at de skal få nyttig førstehåndserfaring med ingredienser og prosesser. Nærhet til maten og matglede står i fokus.

Klikk for stort bilde