5 spennende naturstier

Ut på tur aldri sur  - 5 spennende naturstier henger nå ute!

Ta med familie og venner og kos dere med quiz langs 5 spennende naturstier rundt om i Moss kommune. Om dere i tillegg sender inn løsningsordet som gjemmer seg bak quizen er dere med i trekningen av kinobilletter.

HVORDAN GÅ FREM:

På hver natursti finner dere 15 poster. Skriv ned bokstaven foran rett svar. Til slutt stokker dere om på bokstavene og kommer fram til en sommeraktivitet i Moss på tre eller fire ord.

Send svaret til Beate Anonsen på SMS til 93484735 og bli med i trekningen av kinobilletter. Vinnerne blir kontaktet i uke 33/34

HER ER NATURSTIENE:

1. Nesparken: Oppstart ved Speiderhuset. Naturstien strekker seg rundt i parken tilbake til parkeringsplassen.
  2. Stien fra Søly til Reierbukta på Jeløy: Oppstart ved den lille parkeringsplassen ved inngangen til skogen ved Søly. Ca. 2,5 km. en vei.
  3. Vang skole: Oppstart ved parkeringsplassen ved Vang skole. Følg stien som er merket med blått, slik at dere går en rundtur tilbake til skolen.
  4. I gågata i Moss sentrum: Fra øvre del av gågata og ned til Kirkeparken skole.
  5. Fra Noreødegården til Skihytta i Mossemarka: Oppstart ved gapahuken ved Noreødegården. Ca. 1,6 km. en vei.

Naturstiene henger ute til og med uke 33.

Riktig god sommer og lykke til!

Naturstiene er et samarbeidsprosjekt mellom Moss kommune, Skattkammeret og Fellesskapet på Nøkkeland skole.